Ги градиме вашите визии. Создаваме реалност.

 
 
 
 

За нас

 
Нашата историја зборува за нас. Успешно го комбинираме личниот пристап на семеен бизнис, додека сме доволно големи за да обезбедиме лесно исполнување на барањата на најголемите и најсложените проекти. Извонредноста во стандардите и услугите се во срцето на сè што правиме.
 
 
 
 
 
Се грижиме за вас на патот кон вашите четири sида, индивидуално и лично, од планирањето до предавањето на клучевите.
 
 
 
 
 
 
 
 

Проектирање

 
 
 

Ревизија

 
 
 

Изведба

 
 
 

Надзор

 
 
 
 
 
 

Нашиот тим од професионалци

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Тим што е одговорен за дизајн, предводен од архитект или инженер се осигура дека секој од државните прописи се исполнети, притоа почитувајќи ја визијата на сопственикот на проектот.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ревизијата е процес што одредува дали планот е во согласност со специфичните закони и прописи. Опремата, машините, физичката инфраструктура и процесите на одржување се сите примери на работи во зградата за кои се потребни редовни прегледи за да се обезбеди безбедност и усогласеност.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Градежните проекти на Р&Б Бау се технички и економски пристапни одржливи пред се. Нашите градежни активности вклучуваат: поставување темели, арматура и железо, поставување главни плочи, бетонирање, малтерисување и се поврзано со градежен процес.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Надзорот над градежништвото со следење во живо обично овозможува рано откривање на недостатоци или грешки што може да помогне во ограничување или спречување на загуба.
 
 
 
 
 
 
 

Проекти

 
 
 
 
 
 
 
 

Контактирајте не

 
Прашања? Коментари? Идеи?
Ве молиме пишете ни со пополнување на формата подоле.
 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
*